Kotiruokapalvelu pelastaa kiireisen päivän - Pääkaupunkiseudulla ympäristökuntineen

Mikä olisi sen mukavampaa kuin tulla kotiin, jossa odottaa valmis ruoka? KP Cateringin kotiruokapalvelun ideana on valmistaa ruokaa koteihin, joissa oma aika ei riitä ruokalistan suunnitteluun, kaupassakäyntiin tai itse ruoan valmistukseen.

KP Catering suunnittelee ruokalistan yhdessä asiakkaan kanssa, ja ruoat tuodaan valmiiksi tehtynä asiakkaan kotiin. Meillä onnistuu niin peruskotiruoan kuin gourmetruoankin valmistus. Tutustu monipuolisiin ruokavaihtoehtoihin. Tarvittaessa ruoanvalmistuksessa huomioidaan myös ruoka-aineallergiat.

Ruokapalvelu sisältää tilauksen vastaanoton, raaka-aineiden hankinnan, ruoan valmistuksen ja kotiinkuljetuksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnat

42 €/tunti (sis. alv 24 %)
33,88 €/tunti (alv 0 %)

Asiakas maksaa ruoan valmistukseen tarvittavien raaka-aineiden ja kuljetustarvikkeiden kustannukset. Tilaus tulee antaa 48h ennen joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Asiakaspalauteet

"Perheen äiti tekee vuorotyötä, joten aika ei yksinkertaisesti riitä ruoan miettimiseen ja valmistukseen. Pojalla on maitoallergia, joten kaikki ruoat valmistetaan täysin maidottomina sekä luomutuotteista niin pitkälti kuin mahdollista. Kaisa valmistaa kerran viikossa perheen ruoat, joista osa pakastetaan tulevaa käyttöä varten.

Perheemme on ollut Kaisa Petterssonin ruokapalvelun asiakkaana muutaman vuoden ajan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ruoan laatuun, tilausten täsmällisyyteen ja palvelun joustavuuteen. Kolmevuotias lapsikin on suostunut laajentamaan ruokalistaansa, kun uudet ruuat ovat maistuneet jo ensimmäisellä maistokerralla niin hyviltä. Myös hinta-laatusuhde on mielestämme kohdallaan."

Mia, Vantaa

"Olemme olleet Kaisan asiakkaita jo noin vuoden verran. Olen tilannut ruokia sekä kotiin että työpaikalle, niin asiakastilaisuuksiin kuin juhliinkin. Olemme kaikki olleet todella tyytyväisiä. Ruoat ovat olleet puhtaita, tuoreita ja maittavia."

Johanna, yrittäjä ja 3 lapsen äiti

"KP Cateringin kotiruokapalvelu on mainio apu perheellemme. Ei tarvitse käydä kaupassa töiden jälkeen eikä seistä hellan ääressä. Ruoat ovat todella maittavia ja kriittisimmät tuomarit eli lapset rakastavat Kaisan ruokia! KP Cateringin toiminta on ystävällistä,ammattitaitoista ja joustavaa. Suosittelen lämpimästi sekä arkeen että juhlaan."

Sanna

"Kaisa auttaa myös perhettä, jossa äiti toimii yksityisyrittäjänä ja isällä on menevä työ. Kaksi kouluikäistä lasta pitää perheen harrastusten parissa iltaisin, joten aikaa ruoan laittamiseen ei aina ole."

Mari, Vantaa